Brug for hjælp? - ring til os på 70 270 770

Gratis fragt * Ingen gebyrer * Åbent hele året

Spar 10%

Kay Bojesen
ÅRSFUGL FLORA 2024

Original price was: 499,00 DKK.Current price is: 449,00 DKK.

ÅRETS SANGFUGL 2024 – Flora
Kay Bojesen har designet, og I har valgt farverne. Byd velkommen til Flora, Årets Sangfugl 2024, der er klar til at flyve ind på hylden og blive en del af samlingen.

Med sin power-pink personlighed vandt hun afstemningen om at blive Årets Sangfugl 2024, og kan man blive andet end i godt humør af at se på hende?

I den græske mytologi var Flora forårets og blomsternes gudinde, og netop inspirationen i blomsternes verden er tydelig i farvevalget – helt ned til næbbet, der er som den gule blomstermidte.

Flora produceres i et begrænset antal eksemplarer og er graveret med årstal. Årets Sangfugl 2024 er en smule mindre end den klassiske Sangfugl, men præcis lige så charmerende. Og ligesom de andre Kay Bojesen-sangfugle er den lavet af FSC®-certificeret bøgetræ, der garanterer, at træerne til produktionen er plantet, dyrket og fældet ansvarligt.

Flora er naturligvis forarbejdet i hånden og malet i sine flotte farver med stor præcision og dygtighed. Den håndværksmæssige kvalitet, der kendetegner Kay Bojesens figurer, skinner tydeligt igennem – præcis som Floras charmerende personlighed.

Vejl. Udsalgspris: Kr. 499,95,-

Du sparer : Kr. 50,95

Varenummer: 39530 Kategorier , , Se flere produkter fra:

Yderligere information

Størrelse 12,5 cm