Brug for hjælp? - ring til os på 70 270 770

Gratis fragt * Ingen gebyrer * Åbent hele året

Spar 62%

Bon Goût
Kuffertsæt

Original price was: 2.699,00 DKK.Current price is: 999,00 DKK.

Bon Gout SIDNEY er en serie af kufferter, der er designet til at give rejsende en praktisk og stilfuld måde at transportere deres ejendele på. Trolleyerne er fremstillet af R-pet, som er miljøbevidst, slidstærkt og holdbart.

Trolleyerne er udstyret med 4 dobbelthjul, som gør det nemt at manøvrere rundt i lufthavne og andre steder. Trolleyerne har et integreret udtrækshåndtag, der er lavet af letvægts aluminium, hvilket gør det let at trække trolleyen med dig.

Trolleyerne er udstyret med en indbygget TSA lås, der kun kan åbnes med nøgle af US-Toldmyndighederne, og nøglen følger ikke med. Låsen anbefales ved indrejse i Nord Amerika (U.S.A). Der er også en kodelås, som kan indstilles til din personlige kode, hvilket giver ekstra sikkerhed for dine ejendele.

Indvendigt har trolleyerne et stort lynlåsrum på taskens front, som giver dig nem adgang til dine vigtigste ejendele. Der er også et stort rum med elastik bagagestropper, som sikrer dine ting holder sig på plads under transport. Mellem trolley har også et ekstra lynlåsrum, som kan udvides, hvilket giver ekstra plads til hjemturen.

På fronten af trolleyerne er der også lommer og lynlåsrum, hvor du kan opbevare dine vigtige ting, så du hurtigt kan få fat i dem. Der er også et kuffertmærke på bagsiden af trolleyen, så du nemt kan genkende din trolley på bagagebåndet.

Kabine kuffert:

4 hjul
Højde 55 cm, Bredde 40 cm, Dybde 20 cm ( Udvendige mål )
Vægt 2,2 kg
Volumen: 41 Liter

Mellem kuffert
4 hjul
Mål: 61 x 42 x 24/29 cm ( Udvendige mål )
Vægt 2,9 kg
Volumen: 61/74 Liter

Varenummer: BG_Kuffertsæt Kategorier , , Se flere produkter fra:

Yderligere information

Farve

Navy, Sort