Brug for hjælp? - ring til os på 70 270 770

Gratis fragt * Ingen gebyrer * Åbent hele året

Spar 12%

Kay Bojesen
Sangfugl Love

569,00 DKK

Kay Bojesen-sangfuglen Love spreder vingerne ud med et budskab om håb og omsorg og føjer et nyt kærligt kapitel til historien om Kay Bojesens originale fortællinger i træ, hvor Love Sangfugl med sin lyse glød og fredfyldte udstråling er et samlende lyspunkt i det nære.

Den flødefarvede fjerpragt og det svagt lyserøde næb og matchende ben giver Love et fredfyldt og afbalanceret harmonisk look. Indvendig i øjet ses en varm sandfarve, der giver Love et roligt og kærligt blik – og samme farve går igen på den snor, hvor Love bærer et emblem med en illustration af et sølvfarvet hjerte, der symboliserer det værdifulde i kærlighed og hjertelighed.

Love måler 15,5 cm i højden og er fremstillet med stor præcision i FSC®-certificeret bøgetræ, der garanterer, at træerne til produktionen er plantet, dyrket og fældet ansvarligt.
Ud over at sprede vingerne ud med livsbekræftende budskaber så donerer Kay Bojesen Denmark 50 kr. pr. solgt Love Sangfugl til en særligt udvalgt modtager, der er med til at skabe håb for fremtiden.

Nyd Love som smukt og stærkt designelement hjemme hos dig selv, hvor Sangfuglen vil emme af hjertelighed og troen på en lys fremtid, eller brug den som en original og livsbekræftende gave til én, du har kær.

Vejl. Udsalgspris: Kr. 649,95,-

Du sparer : Kr. 80,95

Varenummer: 39351 Kategorier , , Se flere produkter fra:

Beskrivelse

Højde 15,50 cm
Bredde 16 cm
Dybde 8 cm

Yderligere information

Størrelse 8 × 16 × 15,5 cm